Silové zvíře: Lev

 

V oblasti duchovních zvířat vyhrává lev první cenu pro svoji vlastnost neúprosného stíhače. Lev představuje odvahu a sílu při překonávání obtíží. Přítomnost tohoto silného zvířete může také znamenat, že se děje něco „divokého“ nebo obtížně kontrolovatelného. Lvi jako takoví symbolizují také emoce, které lze obtížné zvládnout, jako je hněv nebo strach.

Lev symbolizuje:

  • Pevnost, asertivitu a osobní sílu
  • Dravé emoce jako je hněv, strach, agresi
  • Varují před náročnou situací a problémy
  • Napojení na sluneční božstva, napojení na energie zlaté a žluté
  • Být hrdý na to, kým jste
  • Jednání při výzvách, odvaha
  • Dělat to, co máte, abyste se postarali sami o sebe, dělat těžká rozhodnutí

Lev jako symbol osobní síly a odvahy

Lev jako silové zvíře je obecně spojeno s představením osobní síly. Pokud je lev ve vizích mocný, jeho přítomnost může být interpretována jako pozitivní reprezentace vašeho sebevědomí nebo osobní moci.  Když se lev objeví jako vaše silové zvíře, mohlo by to odrážet vaši schopnost vést druhé nebo tendenci ovládat ve vztazích nebo v práci. Vidět ve vizích lva jako silové zvíře vás může nasměrovat také k tomu, aby jste lépe ovládaly vaše nálady nebo mírné agresivní impulzy, například pozorujte, jestli byste nereagovali v určitých situacích jinak apod.

Lvi mohou představovat autoritu nebo konfliktní vztah s autoritou. Například jak se  vypořádat s nadřízeným šéfem, partnerem nebo učitelem.

Lev často poukazuje na jedno z vašich slabých míst nebo na obtížnou situaci, kterou prožíváte a přichází s návrhem, jak se s touto situací vypořádat.

Pokud vás lev ve vizích děsí. Může to být symbolické znázornění silného psychického nebo emočního napětí. Lev nabádá k prozkoumání toho, co se vám děje a co způsobuje napětí a zoufalství. S největší pravděpodobností čelíte náročné situaci nebo chování, které je obtížné pochopit na vědomé úrovni a lev jako duchovní zvíře, se může objevit, aby vám pomohl. Přítomnost lva může být upozornění, abyste věnovali pozornost této náročné situaci nebo určité osobě, která ve vás vytváří obavy a strach.

Pokračování na Mé setkání se lvem.

 

Sdílejte na sociálních sítích

Napsat komentář