Moje setkání se lvem

Všechno začalo po jednom sezení s klientkou, kdy terapie zahrnovala také extrakci. Cítila jsem už déle, že něco není v pořádku. Přišla únava a vyčerpání. Špatně se mi večer usínalo, ráno špatně vstávalo. Rozhodla jsem se pro sebe podniknout šamanskou cestu, zeptat se mých spojenců o radu.

Při mých cestách obvykle prosím o vedení medvěda a mého spojence,  jako vždy vstupuji do ne-všední reality se svým záměrem. Po chvilce bubnování se mi ve vizích objeví muž, poznávám ho, je to ten muž, který hrál klíčovou roli v případu mé klientky.  Divně se šklebí, má zvláštní zuby, jakoby do špičky. Není to zrovna moc příjemný pohled. Můj spojenec mě upozorňuje na jeho přítomnost, jakoby způsoboval mé problémy s únavou.

Požádala jsem ho, ať odejde, vždy je lepší požádat po dobrém. Požádala jsem medvěda, zda by mi mohl pomoci. Medvěd, moje silové zvíře a silný léčitel, se otočí a dívá se někam dál do dálky. Neznámý vetřelec se na mě šklebí dál, očividně se ode mne nehodlá hnout. Bubnuji a nechávám se bubnem vést hlouběji.

Najednou se přede mnou objeví lev. Je obrovský, krásný, majestátní. Zařve tak, až tuhne krev v žilách. Věděli jste, že řev lva je slyšet až osm kilometrů daleko? Řve na mého nechtěného a hlavně nezvaného hosta. Ten se po chvíli odvrací a úplně mizí. Je pryč a přichází obrovská úleva.

Jsem ohromená. Tak to je ta síla lva? Nepřestávám děkovat za tak velkou pomoc a podporu.

Poté mě lev vyzve, ať ho následuji, přivádí mě k obrovskému slunci. Postaví mě slunci naproti a já se v něm doslova vyhřívám a  koupu se ve sluneční záři.

Lev mi ukazuje, jak se lze očistit sluneční energií, pobytem na slunci, kdykoliv cítíme jakýkoliv nekomfort, pokles nálady, únavu. Cítím teplo a zář. Už vím, jak lev svým bytím a svou podporou pomůže v těžších situacích, kdy potřebujeme sílu lva a když je to potřeba.

Děkuji za setkání lví učiteli.

Sdílejte na sociálních sítích

1 komentář: „Moje setkání se lvem

Napsat komentář