Silové zvíře: Vlk

Vlk je vybaven vysokou a ostrou inteligencí a jako silové zvíře manifestuje:

  • chuť ke svobodě,
  • hluboké spojení s instinkty.

Zároveň vynáší na světlo určitá témata:

  • pocit ohrožení, nedostatek důvěry v někoho nebo v sebe sama,
  • urovnání vztahů a nastavení zdravých hranic mezi námi a ostatními.

Když se nám vlk objeví v meditaci, připomíná nám, že máme použít instinkty a intuici, abychom dobře zvládli situaci, kterou jsme zažili nebo právě zažíváme. Může to být velká výzva k využití právě této schopnosti. Proto věnujme pozornost tomu, co nám naše intuice říká. Zároveň toto duchovní zvíře doplňuje intuici přirozenou inteligencí.

Pokud se přítomností vlka cítíte ohroženi, zaměřte se na to, jak může vaše instinktivní povaha a negativní emoce ohrozit vaši rovnováhu nebo rovnováhu lidí kolem vás. Vlk může také varovat před instinktivním chováním někoho jiného vůči vám. Jeho přítomnost může být také připomínkou události, situace nebo osoby, kterou se cítíte ohroženi.

Vlk představuje všechny aspekty neústupnosti, síly a vytrvalosti. Přichází do našich životů s tím, že můžeme překonat cokoliv.  Žal, smutek, ztráta a vyčerpání vás neodradí od pokusu začít znovu a žít svůj život naplno.

Tato šelma nás učí rovnováze mezi samotářstvím a socializací. Trávit příliš mnoho času o samotě nikomu nepomáhá a můžeme se natolik zahledět do sebe, že zapomeneme růst. Obdobně příliš času ve společnosti ostatních nám znemožní naplnit našeho ducha, protože nikdy nebudeme mít čas zaměřit se na naše vlastní poznání. Vlk nám radí zachovat mezi těmito protipóly rovnováhu. Není problém zažívat buď jeden nebo druhý extrém, pokud je dokážeme navzájem vybalancovat. Ukazuje také věci nezbytné k uzdravení sexuální čakry. Někdy můžete být zaskočeni jeho hravostí, jemným kousnutím do ruky. Podporuje celkovou radost ze života, žít svůj život volněji, s větší vášní a intenzitou.  Nemusíme mít svou energii neustále pevně uzavřenou v těle. Občas si více užijeme život, když se otevřeme.

Dobré vedení a napojení.

Sdílejte na sociálních sítích

Napsat komentář