Dary naší duše

Každý rok, když skončí Vánoce, si vždycky řeknu, že dárky na poslední chvíli už vážně kupovat nebudu. Za prvé koupím samé nepotřebné věci, jen abych něco koupila, a taky asi dost předražené. Takže dárky budu kupovat nejlépe od léta, nejlépe aby vystihovaly danou osobu a dělaly radost. Žádné univerzální dárky, kterými sice nic nepokazím, ale taky ani nic nevylepším, protože jsou nic neříkající. To už prostě ne.

Blíží se další Vánoce a co myslíte? Dárky zase nemám. Ale vím už jednu věc. Nejkrásnější dárky jsou pro potěšení naší duše a můžeme koupit třeba modelínu nebo obyčejný kámen. Někdy můžeme dostat něco úplně nečekaného, co z počátku nedává žádný smysl, ale přesto nás to něčím ohromí. Můžeme dostat něco, co dokonce změní náš život.

Můj největší dárek, který jsem kdy dostala, nebyl na Vánoce pod stromečkem, ale dostala jsem ho při cestování do svého podvědomí, kdy se mi objevil velmi jasně při vizi jeden předmět. Trvalo mi celkem 2 roky, než jsem tento dar přijala a přivedla z roviny vizí do našeho hmotného světa.

Těmto předmětům, které dostaneme od našich průvodců, spojenců se říká dary duše. Tyto dary si můžeme přinést s sebou z Dolního světa, z našeho nitra, z našeho podvědomí, kde byly vždy uloženy. Ukazují nám naše skutečné životní poslání.

Mnozí z nás si našeho poslání nejsme vědomi, zapomeneme na něj pár měsíců po narození. Později cítíme, že nám něco chybí, hledáme odpovědi na otázky, proč jsme vůbec tady, a hlubší smysl našeho života. Řídíme se požadavky rodičů, práce, později partnerů a okolí.

Ve škole můžeme vynikat v matematice, automaticky jdeme na matematickou školu, zatímco naše duše touží po pěstování bylinek a sázení stromů. Potom pracujeme jako programátor a toužebně nakukujeme do každé zahrady, protože jsme neposlechli volání své duše.

Není většího zklamání než to, že se člověk narodí s velkým talentem pro hudbu, tanec, poezii, léčení druhých a někdy svůj talent dál nerozvine a někdy na něj do konce života ani nepřijde.

Dary duše jsou ukryty hluboko v našem nitru, v našem podvědomí a jsou jako vzácné drahokamy, kterými můžeme být obdarováni. Mohou mít nejrůznější tvary a barvy, mohou být také obyčejným věcmi, které pro nás mají zvláštní význam. Jsou to nástroje, které nám pomáhají uvědomit si poslání naší duše a hlubší význam naší existence.

Pomocí bubnu a šamanského cestování pomáhám lidem najít jejich předměty, nástroje, dary, stejně tak jako jsem já nalezla ten svůj. Jeden můj klient objevil v truhle pokladů zářící rukavice s tetováním, které ho přivedli k práci lymfo terapeuta. Jindy jsme objevili měsíční kámen, píšťalky, pero, žárovku, dokonce i zrcátko.

Najdeme-li svůj dar, měli bychom najít i způsob, jak ho proměnit v praktický prostředek. Tyto předměty je dobré vyrobit, koupit, meditovat s nimi, pracovat s nimi, nebo je jen tak držet v ruce.

Dary duše, které objevíme při cestování do našeho podvědomí, jsou pro nás přínosné a mají hluboký význam pro naše poslání. Je dokonce možné, že si zpětně uvědomíme, že tento předmět máme již dávno doma nebo jsme ho několikrát viděli ve snu. Tyto dary nám umožní spojit se opět se sebou samými a uskutečnit naše životní poslání.

Všem přeji krásné Vánoce, krásné dárky, nejen pod stromečkem, hodně radosti, lásky a štěstí na všech vašich cestách životem i cestách do vašich neprobádaných zákoutí duše.

Sdílejte na sociálních sítích

Napsat komentář