Cyklus šamanských cest (3.4.-19.7. od 17:20 – 18:20h v Bindu)

S radostí všechny zvu do Kruhu ke společným meditacím se šamanským bubnem. Konkrétně jich bude 10. Každá bude jiná a jinak zajímavá. Hluboká práce s našim podvědomím bude tak mít čas se více rozvíjet a postupně integrovat do života.

Během cyklu šamanských meditací se budeme postupně setkávat společně v léčivém kruhu, který se utvoří na začátku a nebude se měnit. Bude velmi bezpečný a umožní nám více se otevřít.

Šamanský cyklus je vhodný pro ty, kteří se chtějí sebeobjevovat a sebepoznávat. Každý týden budeme cestovat s různými záměry za našimi průvodci, spojenci a budeme tak postupně sami odkrývat naše podvědomí a věci v něm uložené. Meditace se budou týkat témat jako jsou naše strachy, vzorce a programy chování, vztahové záležitosti, naše předurčení a poslání, důvěra, intuice a další témata, která do kruhu přinesete.

Kruh se otevírá pro max 8 a min.6 vesmírných jezdců.

CENA: 2 500 Kč

REZERVACE: Své místo si rezervujte tady: https://bindu-yoga.isportsystem.cz/ Vaše rezervace nabývá platnosti po uhrazení zálohy 1 000 Kč a řídí se storno podmínkami. Uhrazená záloha je nevratná.

Sdílejte na sociálních sítích

Napsat komentář