Jak to mám já

Moji milí vesmírní jezdci, určitě jste si všimli, že píšu s lehkostí a velkým humorem o tématech docela vážných a duchovních, obvykle z jiné reality a jiných časoprostorů.

Není to proto, že bych tím chtěla obsah nebo hodnotu těchto často velmi náročných témat nějak podceňovat. Můj život se odehrává z 80% procent právě řešením velmi náročných témat obvykle ve zcela jiných neobyčejných světech a komunikace s tímto světem s sebou přináší i fyzické projevy a další neobvyklé jevy v mém každodenním životě. Sama vím moc dobře, jak moc je náročné pohybovat se v těchto světech a pak jít pro rohlíky. Kdo mne už zná, tak ví. Často se mnou hodně věcí můžete pociťovat také. 

A proto si dovoluji žít co nejjednodušší život, plný humoru a legrace, který mne udržuje ve stavu obyčejnosti. Já si totiž myslím, že i ty duchovní věci je třeba brát s určitou lehkostí a humorem. Ale také samozřejmě s rozumem.

Několikrát jsem si říkala, že to musím změnit, protože všichni to tak mají. Čím víc andělů, zpráv z Akášických knihoven znamená tím větší duchovní práci a čím více procent a otevřených čaker, tím sofistikovanější duchovní učitel. Jenže pak jsem si uvědomila, že to tak není. Občas to prostě chce vnést trochu humoru a lehkosti do Věcí mezi námi.

Sdílejte na sociálních sítích

Napsat komentář