Groove a Kakao (3.2. Studio Loona od 18:00 – 20:00)

Cítíte se vyčerpaní, vyhořelí, unavení nebo dokonce vyhaslí a bez šťávy nebo se naopak potřebujete jít někam „vybláznit“, vytáhnout zátku z přetlakovaného těla?

Přijďte to vytančit! Společně se mnou, kouzelnou bytostí Kakaa a taneční Groove terapeutkou se bude pít lahodně hořké kakao a společně se protančíme do léčivých vibrací, které uzdravují tělo i duši.

Čeká vás také meditace na napojení se na své průvodce, bytosti z jemnohmotného světa,vysokofrekvenční energii šamanského bubnu a medicíny Kakaa.

Přijďte si užít kakaový večer…💃🕺☕️❤️

Taneční rytmus kakaové párty plný vášně, radosti, energie, taneční extáze a radosti, které do tebe vstoupí a povedou tě tvými dalšími dny.
Exatický pocit celistvosti, propojení se sebou, s vesmírem, se svým životem a se svým silovým já. Odevzání překážek, bloků, stresu a špatných pocitů, šamanský buben, smyslný tanec a očistná meditace. To vše tě čeká na párty Groove a Kakao.

Groove a Kakao 3.2.2020
Studio Loona, Křižíkova 67, Praha 8
Čas: 18:00 – 20:00 hod

EARLY BIRDS do 20.1. 2020

Cena: 450,- Kč

Cena od 21.1. platbou na účet a na místě 550,- Kč

REZERVACE: martina@tancitjistmilovat.cz, sms: 723 108 898

Zajisti si své místo platbou na účet: 208094325/0600

Počet míst je omezen, neváhej s registrací 🙂

Přijď si užít svůj rituál s kakaem, magickým pomocníkem pro nasměrování a zacílení naší energie tím správným směrem. Kakao obsahuje zanedbatelné množství kofeinu, zato o to více aktivní látky theobrominu. Ten právě umí napojit nenásilně naše energetická centra a provede nás k cíli – být těmi, kdo vědí a vítězí! K tomu, abyste prošli branou vítězů, je potřeba rituál. O to se postará vaše taneční a kakaová šamanka.

O čem to bude?

Autentický a uvolňující tanec plný radosti, zábavy! Napojeni na sebe, svůj skrytý potenciál, na svůj dech a své schopnosti odbouráváme stres a překážky v našich životech. Tanečními rytmy a hudbou ze všech koutů světa proplujeme do exatických pocitů ve svém těle a propojíme se s naším vyšším já.

Na tuto taneční lekci nepotřebujete mít žádné předchozí taneční zkušenosti, nebo fyzičku. Mohou tančit i ti, kteří si myslí, že tančit vůbec neumí, ba právě naopak! Všichni kdo tančí jsou úspěšní. Budeme tančit ve vlnách radosti.

Program:
PRVNÍ ČÁST MAGICKÉHO VEČERA

Uvítací ceremoniál s posvátným léčivým kakaem
Vytvoření záměru
Rituál uzavření minulosti a vstup do nového života

Vedená meditace se mnou a se šamanským bubnem.

DRUHÁ ČÁST MAGICKÉHO VEČERA

Groove dance healing – tanec který vás dovede do extáze
Posvěcení záměru a společný kruh světla
Relaxace
Kruh sdílení

S Terapeutkou a tančnicí Marinou Šárovou.

více o ní zde: https://www.tancitjistmilovat.cz/bio

Přijďte s prázdným žaludkem, během dne pijte dostatek vody, vynechte alkohol, kávu!

FOTKY Z MINULÉ AKCE:

https://www.facebook.com/pg/tancijistmilovat/photos/?tab=album&album_id=132923014806063

Sdílejte na sociálních sítích

Napsat komentář