Neobyčejné retro prázdniny v Adršpachu

Jsem zpátky z Neobyčejných, tak trochu Retro prázdnin v Adršpachu. Dlouho budu s nostalgií vzpomínat na retro jídelnu s výdejním okýnkem na večeři, z které nás na časy obědů zachránil gurmánský rytíř Frankie Dlouhán. Díky němu jsme objevili jednu bezva kalírnu s úplně jednoduchým názvem Kalírna. Díky. Ale kvůli jídlu jsme tam koneckonců nejeli. Miriam říká: “ všechno je dobrý, hlavně když to nemusíš vařit ty“, a já uznávám, že tahle hláška má vážně něco do sebe.

Chtěla bych poděkovat úžasnému kruhu, ve kterém jsme se sešli a prožívali prožitky obohacující naše těla i duše. Cvičili jsme, meditovali, chodili na túry, smáli se a sdíleli všechno, co jsme sdílet v tu chvíli měli a naopak mlčeli, když jsme mlčet potřebovali. Děkuji za mystické zážitky, které se často hluboce dotýkaly našich niter. Za čas, který jsme věnovali sami sobě a zároveň kruhu.

Meditace s  Petrem Kohlem avatarskou ranní krajinou k prameni Metuje a na vrcholek zříceniny hradu mi stále doznívá a myslím, že ještě dlouho bude. Všechny ty skalní vrcholy mne dostávaly svou majestátností a klidnou moudrostí, které vyzařovaly do všech světových stran. Některé jsme zdolali, abychom pak mohli shlížet do krajiny na černé tečky, představující domy a vlnící se barevná pole.

Byli jsme také až tak moc nespoutaní, že nás musel zklidnit samotnej velkej šéf penzionu, že už je po 22hod a že už moc šílíme. No ale uznejte, být nespoutanej a zašílet si v jakémkoliv věku, je terpv ten pořádnej „vodvaz“.

Děkuji Tereze za ranní ásany, které některé z nás inspirovali dál se věnovat jogínské praxi a také za Oshovu pohybovou meditaci.

Také už vím, kde se bude natáčet další díl filmu Hotel Transylvánie. Bude to nedaleko broumovských stěn ve velmi bizarní restauraci Hvězda, kam určitě jednoho dne zavítá i hollywodský režisér a uvidí, to samé, co jsme tam viděli i my. Podivuhodná, stylová restaurace v lesích, která stojí za průzkum.

A vím toho ještě spoustu a spoustu si nesu dál v podobě vzpomínek, úsměvů a radosti. Byl to úžasný týden.

Díky

 

 

Sdílejte na sociálních sítích

Napsat komentář