Co všechno se Vám může stát při meditacích se šamanským bubnem I.

Pozor nově teď každé pondělí ve dvou časech na dvou místech!

Milí vesmírní jezdci, opět se pravidelně budeme setkávat na meditacích se šamanským bubnem a to každé pondělí!

Od 18h v Dejvicích Bořislavka, Centrum Cordeus, 3.patro
Přihlašovací formulář najdete tady:
https://app.cordeus.cz/service/51/

Od 20h v YOGAPLANET na Uhelném trhu 9, Praha 1
Přihlašování v rozvrhu tady:
http://yogaplanet.inrs.cz/#url=Jyc%3D_0.023688599462648674&fnc=NewCalendar

Všechno, co jste kdy chtěli vědět o šamanských meditacích a nestihli jste se zeptat. Zde jsou odpovědi na velmi často vyskytující se zážitky při šamanských meditacích s bubnem, které je zapotřebí zmínit a které se vám velmi často dějí.

Vize

Vibrace bubnu je velmi silná a léčivá. Nejčastěji nás zavede do vizí, ve kterých jsou pro nás léčivé vzkazy a obrazy. Čím složitější vize je, tím větší je šance a možnost dovědět se mnoho pro nás důležitých informací. Hluboké meditace jsou výborné také díky tomu, že můžeme ovlivnit co říkáme a děláme ve vizích my, nikoliv, co je nám v meditacích říkáno, ukazováno.

Barvy

Při meditacích často můžeme vidět barvy. Nejčastěji mluvíte o barvě fialové. Je to silná léčivá barva, barva intuice, jasnovidnosti. Vidíte někdy také jiné barvy, jsou to většinou barvy  čaker, které je potřeba posílit.

Kašel

Dalším častým jevem je kašel. Protože z těla odchází věci, které nám již neslouží, můžeme je vykašlat. Hodně známý slovní obrat, „kašlu na to, já se na to vykašlu“.Takže není potřeba se bát, že budete rušit ostatní, ale přišli jste se léčit.

Zívání

Většinou zívání značí sílu, která nám nepatří. Je to takový indikátor, kterému je třeba věnovat také pozornost.

Pocit na zvracení

Odcházení negativních věcí a emocí se často může projevit také pocitem na zvracení. Tady doporučuji, tento stav prodýchat a negativní věci odfouknout.

Brnění a pocit horka

Velmi častým jevem, který vás provází při meditacích je brnění různých částí těla a pocit horka. Jsou to silné vibrace, které jdou přímo do vašich orgánů a částí těla, která potřebují dodat sílu a energii. Rozvibrují je na vyšší vibraci. To má za následek, že po meditaci, můžete cítit pobolívání léčeného místa. Je to pro to, že vysoká vibrace léčila a léčené místo to cítí. Čištění může ještě několik hodin či dní dobíhat. Říká se, co bolí, to se čistí, tady to platí dvojnásob.

Pocit chladu

Dalším častým hlášeným jevem je pocit zimy, zimnice. Ve změněných stavech vědomí teplota těla klesá. Může nám být trochu chladno. Pokud jde naše tělo do zimnice až třesu, odchází z nás velmi nepříjemné negativní věci, zážitky, entity, které si nevědomě držíme.

Pláč

Je dobré zmínit také pláč. Někdo může při meditacích plakat, tím se hodně čistí naše emoce a odchází stres a napětí.

Na závěr musím zmínit to úplně nejdůležitější, změny.

Změny

Meditace nekončí s posledním úderem bubnu, ale tím to teprve všechno začíná. Již po cestě domů a v dalších dnech poté, mohou přicházet různé synchronicity, životní změny a postoje k sobě a k okolí. Je dobré být připraven všechny tyto změny do života přivítat a přijmout.

Kruh

Meditace je určená pro maximálně 8 lidí. Je to pro váš komfort a bezpečí. V kruhu se pracuje s energiemi a odcházejí z nás věci, které nejsou někdy příjemné. Aby se udržela čistota prostoru a každému byla věnována dostatečná pozornost a péče, je daleko komfortnější účastnit se spíše komornějších meditací. A to nejen s šamanským bubnem.

Závěr

Každý cítí, vidí, vnímá meditace jinak. Každý má komunikaci se svým vnitřním vesmírem jinou. Někdo vidí barvy, jiný vize, další slyší hudbu nebo cítí vibraci na těle. Všechno je v pořádku, není potřeba se srovnávat se zkušenostmi ostatních.

Kam zajít na meditace se šamanským bubnem?

Studio Yogaplanet, Uhelný trh 9, Praha 2, každé pondělí od 20h, rozvrh je tady.

Centrum trvalého zdraví Cordeus, Praha Dejvice, každé pondělí od 18h. Vše najdete tady.

Sdílejte na sociálních sítích

Napsat komentář