Psychoterapie a šamanismus (18.4.od 10h-17h, Praha Chodov)

Seminář je čistě zážitkový a sebezkušenostní. Jde hodně do hloubky a je velmi intenzivní. Je vhodná pro všechny, bez rozdílu věku či náboženského vyznání.
Šamanismus je jedna z nejstarších metod léčení a získávání odpovědí.
Můj buben promlouvá ke každému zvlášť jednotlivě, ale také ke všem dohromady. Otevírá skryté zákoutí duše, které potřebuje být odkryto, očištěno a vymeteno, aby se mohlo začít uzdravovat. Buben je výbornou medicínou. Hraje na přání, podle našich záměrů. Někdy se nám jeho melodie vůbec nemusí líbit, to v případě, když nám pomáhá vytáhnout těžké věci na světlo, a někdy nám může znít jako rajská andělská hudba z vesmíru.
Co nás čeká:
Setkání, seznámení se a stanovení záměru, sdílení – co od léčení očekávám. Podle vašich témat (traumat) určím, čím se budeme přesně zabývat.

Budeme vstupovat do změněných stavů vědomí za pomoci zvuku a vibrace bubnu.

Čeká nás indiviuální energetická očista a harmonizace energetického těla každého, odstranění negativních sil a naladění se na vyšší vibrace.

Poznáme jak mocné je využití šamanismu v individuální i skupinové terapii.

Získáme přístup do svého podvědomí a nadvědomí se všemi zážitky z minulosti, přítomnosti a budoucnosti.

Navážeme kontakt se svými spirituálními spojenci, ochránci a průvodci.

Zjistíme, kdo jsme a jaké je naše poslání, co je pro nás důležité a čeho se máme vzdát.

Vyčistíme a projdeme důležitá místa v našem podvědomí, která nám způsobují například nepřimeřené reakce v různých situacích ve vztazích, strachy například z opuštění, odmítnutí, zrady, selhání apod., neschopnost z něčeho vystoupit, emoční vypětí a traumata.

Co s sebou?

Lehkou deku na přikrytí, při změněných stavech vědomí teplota těla klesá. Šátek přes oči. Tužka, papír, oblíbený hrneček.

Po našem setkání se šamanským bubnem doporučuji si udělat čas sám pro sebe, volit spíše klid.

Cena: 1.600,-

Kde: Hornomlýnská 6, Praha Chodov

Přihlásit se můžete přes mail: farooqui@centrum.cz nebo přes fb vecimezinami nebo elizabeth farooqui, také přes sms 725 433 671

Rezervace místa je platná po zaplacení zálohy 500,- na účet: 2301282733/2010. Do poznámky prosím jméno a jako v.s. vaše tel. číslo + datum

Sdílejte na sociálních sítích
Publikováno v Akce

Napsat komentář