Psychoterapie a šamanismus – Spirituální kánoe, konstelace a léčivé kakao (10.10.2020 od 10h-17h, Praha)

CHCETE ZKUSIT TAK TROCHU JINÉ KONSTELACE?
Zažijte Spirituální kánoi. Jde o velmi léčivý a nesmírně zajímavý skupinový rituál přejatý od kmene severoamerických indiánů. Každý kdo do kánoe vstoupí, bude velmi překvapen jeho silou. Pluje od hloubky našeho podvědomí, léčí a uzdravuje.
CO NÁS ČEKÁ:
Setkání, seznámení se a stanovení záměru, sdílení – co od léčení očekávám. Podle vašich témat (traumat) určím, čím se budeme přesně zabývat.
Každý dostane léčení a každý dostane odpovědi.
Individuální energetická očista a harmonizace energetického těla, odstranění negativních sil a naladění se na vyšší vibrace.
Ceremonie s léčivým kakaem, které ještě více propojí naše vnitřní světy.
Napojení se na své průvodce a bytosti z jemno hmotného světa a otevření se vysokým vibracím bubnu a uzdravující vysokofrekvenční energii, která výrazně zvýší vlastní vibrace, zvýší pozitivní energie, prohloubí sebevědomí a sebelásku.
Projedeme na spirituální kánoi hlubokými uzdravujícími procesy jak celé skupiny, tak individuálními.
Vyčistíme a projdeme důležitá místa v našem podvědomí, která nám způsobují například nepřiměřené reakce v různých situacích ve vztazích, strachy například z opuštění, odmítnutí, zrady, selhání apod., neschopnost z něčeho vystoupit, emoční vypětí a traumata.
Channeling na daná témata.
CO SEBOU:
Lehkou deku. Šátek přes oči. Tužka, papír, oblíbený hrneček.
Po našem setkání doporučuji si udělat čas sám pro sebe, volit spíše klid.

Cena: 1.600,-

Kde: Hornomlýnská 6, Praha Chodov

Kdy: 10.10. od 10:00 do 17:00

Přihlásit se můžete přes mail: farooqui@centrum.cz nebo přes fb vecimezinami nebo elizabeth farooqui, také přes sms 725 433 671

Rezervace místa je platná po zaplacení zálohy 500,- na účet: 2301282733/2010. Do poznámky prosím jméno a jako v.s. vaše tel. číslo + datum

Sdílejte na sociálních sítích
Publikováno v Akce

Napsat komentář