Silové zvíře: Srna

Potkali jste někdy srnku v lese a všimli jste si, s jakým úžasem se na vás upřeně dívá. Ty její oči? Srna vás totiž učí opět hledět na svět čistýma dětskýma očima. Nechává v sobě proudit jemné, měkké, něžné síly. Vybízí vás k tomu abyste znovu cítili, snili, zastavili se a žasli. Stejně jako když jste byli malými dětmi.

Vede vás ke světlým, kouzelný místům hluboko v lese, kde se mohou dít zázraky. Objevuje se v přechodových rituálech, z dětství do dospívání a z dospívání do dospělosti, abyste nalezli svou vlastní vizi a kráčeli si za ní. Dejte na své sny, vnuknutí a sílu srdce, najdete v nich poselství. Vyzná se v lese a přináší vám léčivou medicínu, znalosti o bylinách a rostlinách, ochranou matky země. Dokáže vás také přivést v pořádku z lesa domů.

Jako tvor měnící podoby, přináší schopnost vcítit se do řady forem a energii, a otevřít jim srdce. Vede vás zapomenutých částí duše tzn. do vytěsněných vzpomínek, které jste ztratili v dětství. Navrací síly vašeho vnitřního dítěte, které jsou zablokovány nebo zanikly nějakými traumatizujícími zážitky.

Varuje vás před nebezpečím. Síly temna se mohou objevovat i na prahu mezi dětstvím a dospíváním. Řeší trauma z dětství.

Přináší jemné síly srdce, jako jsou pokora, láska, nevinnost, čistota, soucit, milosrdnost, porozumění odpuštění a ukazuje vám, jak je vyjádřit a řídit se jimi.

Zasvěcuje vás do něžných, přesto mocných sil. A ukazuje vám, život sám také hojí rány a obnovuje prvotní čisté síly.

Pokud se vám srnka zjevuje v negativním aspektu, znamená ostýchavost, lekavost, naivitu, strach. Můžete být v roli oběti, litovat se. Pocit, že nejste chránění, nebo že vás druzí nechápou a nepomůžou. Pozor na závislost ve vztazích.

Důvěřuji.

Sdílejte na sociálních sítích

Napsat komentář