Vztahy a lásky s ceremonií Kakaa (15.2.2019 10h-17h, Praha Chodov)

Kakao a lásky

Kakao otevírá srdce, kakao patří k lásce a láska ke kakau.
Partnerské vztahy často léčí naše vztahové deficity z dětství. Pojďme je prozkoumat. Témata sebeláska, sebehodnoa, žárlivost, manipulace, strach z opuštění, nevěra a její následky, nevyzrálost ve vztahu a jiné…

Nejnáročnější a zároveň nejkrásnější téma „Moje vztahy a všechny mé lásky“.

Rozklíčujeme, co je to ta „bezpodmínečná láska“. Jak poznáme vztahovou závislost a co jí způsobuje. Jak se ubránit manipulaci a manipulátorům ve vztazích. Objevíme lásku k sobě samým, sebelásku a ukážeme si, že pojem „mít se rád“ nesouvisí s egem ani sobectvím. Ukážeme si, jak je důležité, umět se správně rozejít. Jaký vliv mají spodní čakry ve vztazích. Podíváme se, co nám brání najít si toho pravého/tu pravou.

Poznáme silová zvířata našich vztahů. Probudíme silová zvířata v našich srdcích. Projdeme si řadou meditací se šamanským bubnem i bez.

Tento kruh bude především sebezkušenostní a prožitkový. Sdílení a povídání o všech podobách lásky i nelásky.

Seminář je ušit na míru, a bude se utvářet přesně podle vašich témat, s kterými přijdete.

Opět půjdeme hodně do hloubky. Po našem setkání se šamanským bubnem doporučuji si udělat čas sám pro sebe, volit spíše klid. Někdy můžeme ještě 3 dny poté pociťovat fyzické projevy těla na vibrace bubnu a léčení.

S sebou šátek přes, oči, pohodlný oděv, zápisník, tužku.

Těším se na vás…

Elizabeth

Co s sebou?

Lehkou deku na přikrytí, při změněných stavech vědomí teplota těla klesá.  Šátek přes oči. Tužka, papír, oblíbený hrneček.

Po našem setkání se šamanským bubnem doporučuji si udělat čas sám pro sebe, volit spíše klid.

Cena: 1.600,-

Přihlásit se můžete přes mail: farooqui@centrum.cz nebo přes fb vecimezinami nebo elizabeth farooqui, také přes sms 725 433 671.

Kde: Hornomlýnská 6, Praha Chodov

Rezervace místa je platná po zaplacení zálohy 500,- na účet: 2301282733/2010. Do poznámky prosím jméno a jako v.s. vaše tel. číslo + datum

Tímto léčivým setkáním vás provede Elizabeth Farooqui:

http://vecimezinami.cz/o-mne/

Sdílejte na sociálních sítích
Publikováno v Akce

Napsat komentář