Můj návrat, vy a lásky

Mám obrovskou radost. Ono někdy prospěje, když člověk odjede, pak se vrátí a jen vysloveně zírá na všechny vaše pokroky a happyendy, kterými jste si prošli za dobu mojí nepřítomnosti. A že to změny u některých jsou! Až je to na samostatné příběhy. Prostě jsem moc ráda, že moje zásahy fungujou a je to největší dárek a poznání, že moje práce a zároveň radost smysl má.

O víkendu jsem prožívala jet lag (jev z časovýho posunu) v přímém přenosu.  Jak to vypadá, když máte úplně obrácený biorytmus?

V 1h jsem se vzbudila s tím, že mám hlad.

Ve 2h stále koukám krvavýma očima do stropu.

Ve 2:30 z krvavých očí stékají slzy, přicházejí mi myšlenky na to, co je sebeláska, neměla bych si to zapsat?

3h oči řežou, otvírám okno dokořán.

Ve 3:15 zkoumám, jestli se náhodou nechci proměnit ve Vlkodlaka.

Ve 4h pouštím se meditaci z mobilu, tentokrát snad poprvé v životě jí slyším až do konce.

4:30 modlím se, abych usnula.

V 5h na vlastní kůži zažívám, jak moc trpí lidé, co nemůžou v noci spát, nemám si to taky zapsat?

V 7:30 vstávám, točí se mi hlava, je mi špatně od žaludku.

V 9h odjíždím na kruh Lásky a vztahy. Všechno je rozzařený a všechno svítí, jsem ve  změněným stavu vědomí z nedostatku spánku. Buben potřebuju jako sůl. Už se nemůžu dočkat, až tenhle nástroj zase vezmu do ruky a spojí se vibrace bubnu s vibracemi celého kruhu.

Děkuju všem za úžasný sobotní kruh, kde se hodně sdílelo a povídalo. Každá zkušenost a příběh rezonoval s celým kruhem a tím pomáhal nám všem. Téma sebelásky jsme rozebrali úplně a doslova do písmenek. Takže zase žádný ezokecy, ale tak jak to je.

Sebeláska není o tom, že si zajdu na masáž nebo si koupím novou rtěnku. Není ani egoistická ani sobecká. Sebeláska rovná se sebehodnota a je to proces. Jinak je to jen slovo, kterýmu každý rozumí, ale málokdo ho v sobě má. Někdy je ten proces pořádně dlouhý a člověk musí padnout až na samotný dno a zažít tu tzv.poslední kapku, poslední slovo, poslední moment, který mu znovu připomene, že se má vlastně příliš rád na to, aby už tohle přestal snášet, dělat a podstupovat. Začne se mít rád.

Těším se na další kruh Lásek v Boleslavi 23.3. a na všechna témata, které spolu otevřeme. Krásný, silný a léčivý věci mezi námi.

A moje lásky ve všední realitě? To je na román! 🙂

 

 

Sdílejte na sociálních sítích

Napsat komentář