Silové zvíře: Jelen

Jelen stojí moudře, tiše, majestátně a napjatě čeká, až ho budete následovat do hloubokých lesů, dál a dál až do hlubin svého nitra a všech jeho tajemství. Vybízí vás abyste se otevřeli světlu a objevili svoje dary, které jsou dobré dále rozvíjet a předávat dál. Jelen je zvíře našeho srdce a najdeme ho často v srdeční čakře. Ukazuje nám, jak moudré a léčivé je otevírat svoje srdce a komunikovat především skrz něj. Učí nás také komunikaci s tělěm, protože tělo je naše božství, kde sídlí náš duch. Měli byhcom proto své tělo milovat. Propojuje srdce, tělo i ducha ve všech rovinách a na všech úrovních našeho bytí.

Jelen se v indiánských kulturách pojí s rostlinou kaktusu San Pedro. Nezřídka můžete toto majestátní zvíře potkat ve svých vizí, při kterých vás provází. Jelen střeží vaší sílu a podle toho se vám také zjeví. Mívá tyryksově modrou až svítivě zelenkavou pohádkovou barvu, která také léčí. Pokud máte silové zvíře jelena, zpozornět byste měli pokaždé, když zvíře změní barvu na sytě rudou. Znamená to, že jste v nebezpečí. Pečuje o vás a hlídá vaší životní sílu. Jestliže někdo vstoupí do vašeho energetického pole, pak ho jelen dokáže nabrat na parohy a odnést ho daleko od vás.

Jelen je zvíře šamanů. Pomocí něj se dokážete vciťovat do energií druhých a za jeho pomoci můžete léčit. Otevírá nás bdělosti, senzibilitě, přívětivosti a lásce.

Sdílejte na sociálních sítích

Napsat komentář