Co je vibrace?

Věděli jste, že když spíte se ženou/mužem, spíte i s celou její/jeho rodinou? Nebo pokud s někým „jen spíme“, je to také vztah?

Ve škole nám pan doktor Karel Nešpor svým origináním přístupem ukazoval svojí kouli a s jeho legendárně maniakálním úsměvem  nás přesvědčoval o tvrzení: „Kdo má kouli, ten se má!“

Tou svojí koulí různě točil v dlaních a umisťoval si jí do oblasti břicha, kam prý patří nejvíc. Dokonce při nudných poradách v práci si můžete se svojí koulí hrát, zvětšovat jí dechem a hrát si s ní, nadšeně vyprávěl.

Můj kamarád umělec a virtuóz tento úkaz nazval nezávisle na teorii pana doktora Nešpora ještě jinak. Řekl, že každý z nás má v sobě strunu, která má jiný tón a struny se stejnými tóny se přitahují a s odlišnými odpuzují. On měl ještě teorii, že jeho struna praskla.

Oba pohledy mne zaujaly. Protože zapadají do konceptu vibračních koulí. Každý z nás jednu má. Tvořenou z různých vibrací, které dohromady souzní v jednu unikátní osobní vibraci. 

Koule může vydávat zvuk bzučící berušky nebo čmeláka. Koule reaguje na energii jiné koule určitou rezonancí. Střetne-li se čmelák se čmelákem, našli se. Je to shoda.
Můžeme mít pocit, že pociťujeme určitou energii druhého člověka, ve skutečnosti se rozvibrovala naše koule, cítíme tu svou. Někdy je tento pocit znám jako motýl v břiše.

 Čím více na sobě pracujeme, procházíme životem, vibrace se mění také.

Koule se stejnou vibrací se přitahují a dokáží se spojit. 

Každé spojení má svoji časovou osu událostí a situací, kterými si musíme projít.  Takže pokud se dvě koule přitáhnou, mají i určitý předem vymezený společný čas, kdy budou spolu.

Až tento předem stanovený čas vyprší, koule se opět rozdělí.
Vibrace koulí se během našich životů mění se zkušenostmi a životními lekcemi.

Teorie vibračních koulí, které v sobě máme, vysvětluje mnohé otázky a dává mnohá pochopení, protože kdo má kouli, ten se má …

Sdílejte na sociálních sítích

Napsat komentář