Moje nitro a moje novinky

Lidé se mě často ptají jak pracuju. Upřímně? To bych taky ráda věděla! Samozřejmě, němůžu pořád tvrdit, že se koukám z okna a když je mi to dovoleno, vidím váš vnitřní svět.

Já jsem jen neztratila spojení. Proto se mohu koukat z okna a předčítat z knih osudu z obřích knihoven. Je mi dovoleno načuhovat do světů, které jiným nedoporučuji otvírat. Je to dar i prokletí. Jakési poslání, které vás volá a kde neuposlechnout znamená ne-moc dělat nic jinýho.

Sama jsem teď po své životní lekci, operace páteře, který předcházela ukrutná a vlekoucí se bolest. A ta mne učila, školila a byla to velmi přísná učitelka. Učila mě věci pouštět. Učila mě věci nechat plynout. Učila mě pohybovat se v neviditelném světě s určitou lehkostí a nesnažit se v něm vůbec o nic. Učila mě „chtít nic ne chtít“ ve světě průvodců, karmy, andělů a všeho, co nás teď tak trochu přesahuje. Protože nyní jsme ztratili spojení, které se stejně ztratit nedá, ale dá se na něj na chvíli zapomenout.

Nově teď nechávám věci více plynout. Skrz mě. Skrz vás. Skrze moje ruce do vašeho těla. Skrze mne k Vám na chvíli může promlouvat neviditelný svět. Může vás léčit. Ukazovat. Směřovat vás. A já už nemám ty ambice se do toho vůbec míchat.

Nově také více pracuji s vaším podvědomím. Mluvím k vašemu podvědomí. Protože v něm jsou uloženy vzpomínky, zkušenosti, prožité děsy, které vyvolávají naše chování a také myšlenky, které už nám neslouží. Podvědomí je jediný archiv, kde se dá skvěle přepisovat, tak proč to nedělat? Rozhovory s vaším podvědomím lze nahrávat. Takže říkejte si o nahrávky. Já nejenže zapomenu, co jsem všechno říkala, ale často zapomenu i na to nahrávání.

A teď úplná novinka. Posílám také nahrávky „na míru“ přímo na váš určitý záměr, problém, který řešíte, aniž bysme se viděli. Nahraji vám meditaci, která mi pro vás přijde. Mluvím opět k vašemu podvědomí. Má to překvapující sílu a velký smysl. Rozdíl je v tom, že si léčivé meditace pouštíte sami u sebe doma. Necháváte na sebe působit, všechno, co s meditací přichází.

Děkuju všem za pozornost, sdílení, čtení a víru ve věci mezi námi, ať už viditelné nebo neviditelné… a těším se na viděnou a slyšenou…

Hezké prázdniny

ELi

Sdílejte na sociálních sítích

Napsat komentář