Obraz předpovědí pro rok 2020 (11.1.2020 od 10h-17h v Martjam yoga Mladá Boleslav)

Za zvuku šamanského bubnu se spojíme se svými průvodci a silovými zvířaty. Necháme vynořit vzpomínky a informace z našeho podvědomí. Zaměříme se na důležité otázky a odpovědi pro naší duši na rok 2020 z oblasti zdraví, lásky a profese, z kterých si vytvoříme Vision Board tzv. nástěnku vizí.

Co se mám v roce 2020 naučit?

Na co se mám připravit?

Jaký je můj největší úkol v roce 2020?

Co mám změnit?

Jaká životní zkouška mě tento rok čeká?

Co můžu udělat pro svoje fyzické/mentální zdraví?

A jiné…

Vision board je koláž obrázků, fotografií a afirmací našich záměrů. Je to skvělá metoda, skrze kterou každý může zaměřit svou pozornost na vlastní cíle a mít je ta stále na očích. Stimulují naše podvědomí a posouvají k nám ta správná rozhodnutí a akční kroky. Do cesty vám tak začnou přicházet příležitosti a lidé, kteří vás v dosažení vašich cílů podpoří.

Co s sebou?

Lehkou deku na přikrytí. Šátek přes oči. Tužka a zápisník, je dobré si zážitky z cest zapisovat. Lehká svačinka, cesty bývají energeticky náročné.

Po našem setkání se šamanským bubnem doporučuji si udělat čas sám pro sebe, volit spíše klid. Někdy můžeme ještě 3 dny poté pociťovat fyzické projevy těla na vibrace bubnu a léčení.

Cena: 1.500,-

Rezervace místa je platná po zaplacení zálohy 500,- na účet: 2301282733/2010. Do poznámky prosím jméno a jako v.s. vaše tel. číslo +  datum

Kde: Studio Matrjam joga https://martjamyoga.chytra-rezervace.cz/rezervacni-system/?misto_id=465&hodina_start=7%3A00&hodina_end=18%3A00

Pro 3 vesmírné jezdce, kteří pojedou z Prahy odvoz zajištěn.

S sebou: velký arch papíru, časopisy, nůžky, lepidlo

Sdílejte na sociálních sítích
Publikováno v Akce

Napsat komentář