Obraz předpovědí na rok 2020 s ceremonií Kakaa 14.12.2019 (10h-17h Chodov Praha)

Spojíme se svými průvodci a silovými zvířaty. Necháme vynořit informace z našeho nadvědomí. Zaměříme se na důležité otázky a odpovědi pro naší duši na rok 2020 z oblasti zdraví, lásky a profese, z kterých si vytvoříme Vision Board tzv. nástěnku vizí.

Čeká vás sobotní prožitkové odpoledne, sdílení, bytí, plynutí, čas, který věnujeme sami sobě, prožitkové meditace. Získáte odpovědi na životně důležité otázky. Zažijete rituální pití ceremoniálního kakaa, které nás lépe naladí a otevře krajinu našeho srdce i horní světy našeho nadvědomí, které skrývají plány naší duše.

Co se mám v roce 2020 naučit?

Na co se mám připravit?

Jaký je můj největší úkol v roce 2020?

Co mám změnit?

Jaká životní zkouška mě tento rok čeká?

Co můžu udělat pro svoje fyzické/mentální zdraví?

A jiné odpovědi zjistíme pomocí prožitkových meditací.

Vision board je koláž obrázků, fotografií a afirmací našich záměrů. Je to skvělá metoda, skrze kterou každý může zaměřit svou pozornost na vlastní cíle a mít je ta stále na očích. Stimulují naše podvědomí a posouvají k nám ta správná rozhodnutí a akční kroky. Do cesty vám tak začnou přicházet příležitosti a lidé, kteří vás v dosažení vašich cílů podpoří.

Těším se na všechny!

Elizabeth

Co s sebou?

Nůžky, pastelky, lepidlo, velký arch papíru, časopisy a noviny, oblíbený hrneček.

Cena: 1.600,-

Rezervace místa je platná po zaplacení zálohy 500,- na účet: 2301282733/2010. Do poznámky prosím jméno a jako v.s. vaše tel. číslo + datum

Tímto léčivým setkáním vás provede ELizabeth Farooqui:

http://vecimezinami.cz/o-mne/

Rezervace místa je platná po zaplacení zálohy 500,- na účet: 2301282733/2010. Do poznámky prosím jméno a jako v.s. vaše tel. číslo +  datum

Sdílejte na sociálních sítích
Publikováno v Akce

Napsat komentář