Pasti neviditelného světa

Pokud má léčitel/šaman/terapeut v sobě nezpracovaná vlastní témata, může se snadno sám lapit do pasti. Není v něm totiž čistý průtok energie a všechny nečistoty od léčených lidí mohou znásobovat jeho vlastní utrpení. Vlastní témata tak v tichu rostou jako nádory, které se musí jednou vyříznout.

Může se také lehce dostat do další pasti ega. S každým léčením/ pomocí /terapií se nad ním zavírají dveře, poklopy. Až se sám stane neprůtokový a léčí z vlastních zásob, které jednou dojdou. Past ega tak velmi nenápadně uzavře svoji náruč způsobem:“ Jsem dobrej. Dostanu zaplaceno. Pomáhám lidem.“

Ale ve skutečnosti? Je to iluze.

Znáte ty příběhy, kdy opravdu dobří herci nebo umělci s darem od Boha, leželi doma v nemocích, vyčerpaní apod. A jenom na představení, kam se museli nechat přivézt, protože by tam po svých ani nedošli, se dokázali vybičovat a na jevišti podali neuvěřitelné výkony? Po představení znovu ulehli. Dávali ze sebe moc.

Nebýt v harmonii nebo nepřipouštět si své vlastní nedokonalosti ve skutečnosti dost vyčerpává. Nedá se to poznat hned, protože když šaman/léčitel/terapeut pracuje tak je napojen,  pohybuje se ve vyšších vibracích neviditeného světa, když dopracuje, odpojí se. Pak přijde únava a vyčerpání.

Harmonie znamená soulad, ladím sám se sebou. Energie teče pořád. A nemusíte nic. Jen být nejlepším prostředníkem.  Léčitel / šaman / terapeut má udržovat v sobě stav čistoty především pro sebe a tím ji rozdávat okolnímu světu a ostatním. Dar od Boha vám nikdy nikdo nevezme, jen vás Ego občas může lapit do své pasti.

Sdílejte na sociálních sítích

Napsat komentář