Jak se rozejít s dvouplamenem

„Dobrý den, chtěla bych se zeptat, zda je možné pomoci řešit „trápení a rozchod“ spojená s prožíváním dvojplamenného vztahu. Strach z opuštění, nátlaky na partnera, který „neví“, co cítí, žárlivost, nechutná netrpělivost, očekávání, odmítání přijmout situaci a partnera takový jaký je.“

Nevím, jak vnímáte dvouplamen vy, ale já ho vnímám jako silný karmický energetický vztah s kořeny z hluboké minulosti. Tyto vztahy vůbec nejsou jednoduché, naopak, jsou to ty nejnáročnější vztahy ve vesmíru. Řeknete si dvouplamen, to je přeci moje druhá půlka, moje polovina srdce, naprostý soulad. Podlamují se vám nohy, nespíte, nejíte, ale co s tím?

Víte, že má tolik pro vás nepochopitelných a nezvladatelných vlastností, že byste s ním za jiných okolností nebyla. Jenže je tam „něco“, čemu prostě nedokážete odolat. Přichází energie, která vás vcucne tak, že v tu chvíli zapomínáte dýchat a odpouštíte všechno. Rozum kolabuje.

Většinou přicházíte s tím, že se nedá z tohoto vztahu vystoupit, nedá se rozejít. Zvláštní pocit u srdce. A ti, co se rozcházeli vždycky „na pohodu“, nevěří svým očím, co je na tom teď tak složitý? Takových pokusů o rozchod, které jste tomu věnovali. Vašemu okolí připomínáte Lassie z filmu“ Lassie se vrací“ a odmítá to s vámi už řešit.

Tyto dvouplameny se objeví přesně v tu chvíli, kdy se objevit mají. Většinou právě v době kdy „na sobě makáte“, zajímáte se o svůj duchovní růst. Otevírají nám přesně to, co mají. Rozchod s nimi nejde udělat násilím nebo rozumem a proto, ikdyž se sebevíc snažíte, vždycky vás to bude házet zpátky a budete trpět. Proto nechtějte z těchto vztahů hned vystoupit nebo utéct, raději než to, hledejte příčinu, důvody a skryté významy, proč se vám to děje a co vám to má říct. A koneckonců, ono vás to stejně jinak nepustí.

Rozchod v dvojplamenném se vám povede, až vás to změní a přetransformuje přesně tak, jak je potřeba. Většinou nezůstane kámen na kameni, naprosto se zbortí vaše dosavadní myšlení, budete vnímat věci jinak, mluvit jinak a chovat se jinak. Teprve až bude změna dokonána, budete se moci svobodně rozhodnout, zda ve vztahu s dvouplamenem zůstat nebo odejít. Ale věřte, že rozchod, už pro vás nebude nadlidská nesplnitelná životní disciplína nebo srdcervoucí zážitek. Bude to významná etapa ve vašem životě, na kterou v životě nezapomenete.

Rada na závěr. Je nutné rozlišit, jestli se nejedná jen o silnou vztahovou závislost. V těchto vztazích si často léčíme naše vztahové deficity z dětství a nejedná se o dvojplamen.

Sdílejte na sociálních sítích

Napsat komentář