Návrat ztracené části duše

Návrat ztracené duše je starý rituál, kdy se znovu spojujeme s částmi našeho bytí, které nás opustily (vědomě či nevědomě) při otřesné události našeho života. V současnosti často nacházíme ztrátu duše jako důsledek takových traumat, jako je incest, zneužívání, ztráta milovaného člověka, chirurgický zákrok, nehoda, nemoc, interrupce a závislost. Základním předpokladem je, že pokaždé, když prožijeme nějaké trauma, odděluje se od nás naše živá esence, aby přežila, tím, že unikne plnému dopadu bolesti. Například duše může opustit tělo, aby přežila fyzické nebo sexuální týrání. Při tomto zážitku se jedna nebo více částí mohou od nás odpojit, abychom dokázali přežít šok. Někdy se tyto části nevrátí nazpět spontánně, samy od sebe. Potom můžeme mít pocit, že jsme neúplní, že nejsme celí, že jsme jakoby odpojení od sebe a svého života. Ztráta duše může být způsobena čímkoli, co člověk prožívá jako traumatizující, i kdyby to jiný člověk tak neprožíval.

Seznam konkrétních indikátorů ztráty duše:

  • Míváte někdy problém zůstat přítomní ve svém těle? Cítíte se někdy, jakoby jste byli mimo tělo a pozorovali ho jako nějaký film?
  • Cítíte se někdy otupělí, apatičtí?
  • Trpíte chronickou depresí?
  • Máte problémy s imunitním systémem a odoláváte obtížně nemocem?
  • Máte mezery ve vzpomínkách na svůj život po pátém roce života? Máte pocit, že jste vypustili vzpomínky na významná traumata ve svém životě?
  • Trpěli jste v dětském věku nějakou chronickou chorobou?
  • Bojujete se závislostmi například na alkoholu, drogách, jídle, sexu nebo hazardu?
  • Měli jste problém posunout se někam dál ve svém životě po rozvodu nebo smrti milovaného člověka?
  • Trpíte syndromem rozpolcené osobnosti?
  • Všímáte si, že vyhledáváte vnější záležitosti, aby vyplnily nějakou vnitřní prázdnotu?

Vydávám se za zvuku šamanského bubnu do ne-všední reality, abych pro vás přinesla léčivá slova, symboly a obrazy, které pomohou v tom, co vás trápí, tíží a ubírá energii. Síla, s kterou tato psychoterapeutická metoda přichází, je ohromující. Mnozí jungiánští terapeuti objevili rezonanci mezi konceptem ztráty duše a svou prací.

Klient jen odpočívá a relaxuje vleže za zvuku bubnu, nemusí umět šamansky cestovat, ani mít jinou průpravu. Všechno co se bude dít, klient cítí na fyzické úrovni, může sám mít vize a rozšířený stav vědomí.

Délka sezení 60.min.

Cena odpovídá vibraci rovnováhy výdeje energie k sobě samé a také k Vám. Za energii se neplatí, energie se oceňuje. .
Sdílejte na sociálních sítích

Napsat komentář