Silové zvíře: Vrána

Vrána vás krákoravě volá, abyste ji následovali a podívali se do sebe, co vám často tolik kalí zrak. Nabádá vás, aby jste šli do svého nitra a vypořádali se sami se sebou. Pohlédněte do zrcadla stínů. Stíny vám často brání, aby váš život byl bohatý a plodný. Následujte svou vránu do temných končin, ke starým zraněním, která působí na vaši přítomnost.

Vrána vás neomylným instinktem učí pozorně se dívat a nelekat se temných sil.

Ukazuje vám, jak se vypořádat se stíny a to tak, že je přijmete, prostoupíte jimi a nebudete s nimi dál bojovat. Za každým stínem je světlo.

Přináší vám prastarou moudrost přechodů mezi světy. Vrána vás vyzývá k obezřetnosti. Kdo jednou vstoupí, musí znát zákony světla a tmy.

Zaměřte se jen na to podstatné. Věnujte pozornost svému energetickému poli a čas od času je ukliďte staré věci a osvoboďte se od balastu z minulosti. Tak sebe i své okolí uvedete do pořádku a zůstanete zdraví a stabilní.

V negativním smyslu vrána nosí smůlu. Pokud vás vrána ve snu klove nebo vás napadá, poukazuje na zmatek, vnitřní neklid, skrytý hněv, potlačovaný vztek, úzkostlivost, přehnanou opatrnost, nedůvěru. Vrána je považována za ptáka smrti a šibenic nebo posla smrti. Může znamenat i chmurné myšlenky a starosti.

Zbavuji se všech svých problémů a přebírám plnou odpovědnost za pozitivní změnu na všech úrovních svého života.

Sdílejte na sociálních sítích

Napsat komentář