Konspirační teorie

S nastupujícím koronavirem nastoupily i konspirační teorie. Od úplně nesmyslných, až po ty, na kterých se chtě nechtě vaše mysl stejně zasekne, protože máte nějaké to sociální cítění, srdce a jste zvídaví nebo zvědaví. Většina kanálů nebo webů s konspiračními teoriemi je nabitá reklamami na věci, z kterých vám lezou oči z důlků. Když jde o byznys, prodejnost a prokliky, vymyslí se spoustu věcí. Stejně jako v bulváru, aby se prodával.

Konspirační teorie vezmou zrnko na první pohled jasné pravdy jako facka a to obalí do pavučiny lží. Stačí zkrátka zasít semínko a pak už jen sklízet plody. Někdy to zachází opravdu moc daleko. Setkala jsem se s pár lidmi, kterým tyto terorie úplně zničily život. Báli se vycházet na ulici, udržovali zásoby potravin, seděli doma a na dálku svojí sexuální silou poháněli stroj času v egyptských pyramidách. Ve všech a všem viděli nebezpečí z vesmíru, očekávali konec světa a přesun na jinou planetu. Tragická komedie, která ale často končí medikací.

Bohužel, pokud se naše mysl na konspiracích zasekne, začnou nám škodit. Přemýšlíme nad tím, naše hlava je toho plná. Vymýšlíme plán jak pomoci, přemýšlíme, jestli náhodou my nejsme ti vyvolení, kteří můžou pomoci, nespíme, máme špatné sny. Protože naše myšlenky mají sílu, jedeme v tom jako na saních. Nevěříme ničemu a nikdo nevěří nám. Straníme se lidí a čekáme, až ta naše konspirační pravda vyjde najevo. Pokud nevyjde, je to pro nás snad ještě větší ukázkou, že máme pravdu a čekáme dál. Ale ono se nic neděje a nestane…

Konspirační teorie berou lidem energii a životní sílu. Pocit bezpečí a svět takový jaký znají. Vyvolávají strach o existenci a když máme strach, máme nízkou vibraci, když máme nízkou vibraci, jsme více náchylní k nemocem. Když jsme nemocní potřebujeme léky a už jsme zase v kruhu byznysu.

Jsem ve svém středu. Ani černá, ani bílá, ani temná, ani světlá, ani pozitivní ani negativní. Jsem v dokonalé rovnováze.

Sdílejte na sociálních sítích

Napsat komentář