Regresní terapie

Hlubinné regrese mají velkou hloubku. Významně mění dosavadní vzorce chování, traumata i úzkosti. Pohledy na svět i na sebe. Zavádí do hlubokého nitra a do čisté zářivé pravdy.

Stále si jednu věc prostě neuvědomujeme. Většinu našeho života určuje nevědomí. Něco, co víme, ale nevíme, že to víme. Dokonce to víme tak moc dobře, že nám to určuje naše chování v různých situacích s různými lidmi. Automaticky se nějak chováme, nějak se cítíme, někoho nebo něco nesnášíme nebo naopak, někoho milujeme i když on nemiluje nás a s něčím máme pořád ten samý problém. Ale proč?

Věříme, že čas je lineární. Rozdíl mezi minulostí, přítomností a budoucností je pouze iluze. Všechno je propojené v nekonečném kruhu v nekonečném vesmíru událostí. Každý náš problém v sobě nese minulost. Pokud uzdravíme minulost, tím, že se do ní vydáme, můžeme změnit budoucnost a lépe také pochopit přítomnost. V každém případě je to stonásobně osvobozující.

Pohodlně se usaďte nebo lehněte. Zavřete oči a ponořte se do svého těla. S každým uvolněním se noříte hlouběji a hlouběji do svých vzpomínek uložených ve vašem nitru. Vzpomenete si na nějakou událost v minulosti, kdy jste byla ještě malá holčička? Pozorně si projděte tento váš příběh, můj hlas půjde s vámi…

Sdílejte na sociálních sítích

Napsat komentář