Rok 2022, teorie Tygra

JE LEPŠÍ PROŽÍT ROK JAKO TYGR, NEŽ DESET LET JAKO ŽELVA.

„Uskutečňujte své ideje a plány, právě teď.“Rok 2022 je rokem Vodního tygra, který je jednou za 60 let. Rok tygra bude o velkých změnách. Ty změny budou rychlé, stejně jako tygr. Jednou nahoře, jednou dole. Jednou doprava, podruhé doleva. Nezapomeňte dýchat a prožívat.

Tento rok podporuje riskování a dobrodružství. Tygr na nic nečeká. Přeměňuje sny v realitu. Proto následujte dobře svou intuici. Někdo může vydělat, někdo taky prodělat. „Jet na tygrovi“ znamená ovládat, řídit a cíleně nasazovat svou sílu.

Rok tygra přináší změny a nové nápady. Vybízí také k boji za to, co cítíte v srdci. Kdo cítí bezpráví, dokáže se vymezit. Celkově je to rok pro změnu kariéry.

Tygr je spojen s jangovou (mužskou) energií. Voda je spojena s emocemi. Můžeme být citliví. Pozor na úzkosti, strachy, hněv, bolesti a zklamání. Voda je ale také extrémně silná přírodní síla. Dokáže obejít jakoukoli překážku, vyhladí ostré kameny do lesklých oblázků.

V Číně je tygr symbolem panovnické moci, je také považován za strážce lovu, ochraňuje zesnulé na poslední cestě, bojuje s démony. Tygr je považován za šamanské zvíře, které dokáže vidět duchy. Důležité bude řídit se svou intuicí a běžet tygřím tempem za svými nejdivočejšími sny. Připravte se tedy na pořádně divokou jízdu.

Sdílejte na sociálních sítích

Napsat komentář