Silové zvíře: Tygr

Tygr přináší velkou změnu a nové nápady, které musíte zrealizovat. Vybízí vás k boji za to, co cítíte v srdci. Poskytuje vám ochranu a lásku. Učí vás rozdělat oheň, kam můžete odhodit svůj strach a úzkosti, ale také hněv, bolest a zklamání. Ukazuje, jak udělat z ohně světlo a jak pozitivně změnit síly v sobě. Transformovat se.

V osamělých hodinách je laskavým společníkem, se kterým si můžete dopřát pauzu, zasnít se a přijímat nápady, které k vám přicházejí z vesmíru. Naopak samota, stažení se do ústraní a klid jsou v bouřlivých dobách velmi prospěšné. Až teprve tehdy, až si ujasníte, co chcete, můžete tyto nápady hned realizovat. Budou úspěšné.

Tygr chrání vás i vaše teritorium, ukazuje vám jak se vymezit, a udržuje vaše pole v čistotě. Okamžitě zaznamená cizí energie a nedovolí, aby vás napadly. Ukazuje vám, jak s nimi bojovat, protože tygr má přirozenou autoritu.

Pokud máte tygra jako silové zvíře, velice dobře zná vaší duši. Ukáže vám, jak kráčet po cestě svého srdce, i když je klikatá a plná tajemství. Chrání vás před útočníky a nezvanými hosty. Učí vás, abyste i vy jednou ukázali drápy a vycenili zuby. Ukazuje vám, jak rozvíjet svou osobnost, jedinečnost a individualitu.

Jestliže se vám tygr zjeví, vybízí vás, abyste aktivně využili a plnili své poslání a vydrželi v něm. Tygr je bojovníkem světla. Dává vám průraznost, odvahu a statečnost, abyste realizovali své představy a naplnili tužby svého srdce. Hlavně vydržet, v tom, co jste započali. K tomu dostanete tygří sílu a energii.

Pokud na vás tygr ve snu nebo v meditaci útočí nebo vás kouše, může poukazovat na bezohlednost, nevypočitatelnost, agresivitu. Vztahovačnost. Můžete mít potíže s někým, kdo se nechce přizpůsobit nebo vám odmítá naslouchat.

Uskutečňujte své ideje a plány právě teď.

Sdílejte na sociálních sítích

Napsat komentář