ROK 2024, CO TĚ ČEKÁ A NEMINE

Tak už jsi v něm. V roce 2024.

Přistupte blíže ladies and gentlemen, dámy a pánové. Naše varieté nabírá grády. Na stříbrné kase chlupatá opice cvaká lístky. I ty máš jeden. 

Do první řady na prvotřídní show. Na tvojí vlastní show plnou kouzel, akrobatických kousků, hazardních krasojízd i nezkrocených šelem. Protože show must go on, rok nerok, ať se děje co se děje, za každého počasí. V dešti, v mlze i vánici. Jednou se brodíš po krk v bahně, chvíli na to srkáš koktejl s růžovým paraplíčkem na jachtě. 

Všechno se bude zdát nevyzpytatelné. A tak to má být. 

Prostornou blyštivou výlohou nahlížíš dovnitř restaurace s názvem Na blbým místě. Pozoruješ ostatní ladies and gentlemen u nablejskanejch stolečků. Už cítíš chladnou kliku ve svý ruce. Studí i přes pletenou rukavici od tvý babičky. Chystáš se vkročit, ale něco tě najednou zastaví. Otáčíš se, odcházíš. Zatím to nevíš, ale děláš dobře. 

Chováš se nevyzpytatelně. A takový to má být. 

Co zdánlivě ušetříš, o to jinde přijdeš. Tvoje misky vah střeží bohyně Themis, vládne jí Jupiter, tak bacha. Tahle kombinace umožní bohyni stáhnout ti bílou pásku z očí. Jak jinak než spravedlivě. 

Na obzoru se objevil zajíc. Ano, zrak tě neklame. Pro jistotu nasaď brejle. Jen ne ty růžový, ty si nech do 3D kina. Až budeš hrát hlavní roli v další komedii a bude to tragický. K těm brejlím dostaneš ještě další skvělej artefakt. Tlačítkovej ovladač, kterým to všechno budeš moct vypnout nebo přetočit. 

Nevyzpytatelné, že? 

Takže ten zajíc si nese bílej kufr a v něm všechny saky paky a sakum prdum rok 2023. Nad jeho dlouhýma růžovýma ušima mu poletuje drak. Už 10.února usedne na svůj trůn roku 2024 a bude nad tebou bdít. Vítej rok 2024, rok ve znamení Draka a sleduj co se bude dít. 

Sdílejte na sociálních sítích

Napsat komentář