Úplněk ve Vodnáři 1.8.2023

V úterý 1.8.ve 20:31 tady máme další úplněk ve znamení Vodnáře. Super úplněk znamená to, že se Luna ocitne nejblíže k Zemi, proto se nám pak opticky zdá, že je o mnoho větší. Měsíc bude vzdálen 359 tisíc km. Pro představu 9.tis km je z Prahy do Thajska.

Jsme v půlce prázdnin. Počasí nic moc. Obloha plná mraků, občas svitne slunce, aby vysušilo louže, když zaprší. Noční nebe ovládá měsíc v superúplňku. Energie trochu tlačí, emoce jsou nestálé, stejně jako počasí. Nemůžeme se rozhodnout, ale víme, že se něco děje. Mám virózu nebo alergii? Je mi něco nebo vůbec nic?

Jaroslav Dušek rozdělil celou Českou republiku. Jak to proboha dokázal? 

Americký agent projektu, který zkoumá UFO, pod přísahou svědčil o údajném utajení kontaktu lidstva s mimozemskou civilizací. Koho to teď zajímá, když požáry lidstvu ničí majetky a dovolenou?

Aby toho nebylo málo, další superúplněk bude následovat 31.8. na konci prázdnin. Další dva superúplňky v jednom měsíci nastanou příště až v roce 2037. Neměli bychom tuhle událost nějak oslavit? 

Celý měsíc srpen bude zajímavá jízda časoprostorem, která už pro někoho začala před týdnem. Síla obou úplňků spočívá v dobrém načasování. Nenechá nás celý srpen vydechnout. Že už se těšíte na září? Buďte tady a teď.

Kdo se v době prázdninových večírků s aperolem necítí na nějaký ten social flow, duše ho volá do ústraní. Je v pořádku se na chvíli izolovat od problémů a emocí druhých. Uvědomění si, co je moje a co jejich, není vůbec špatný. 

Můžeme cítit potřebu se stranit. Žene nás to odpočívat, vyhledat na chvíli kus samoty v přírodě, u řeky, na kameni. Pro někoho to může být zcela nový pocit. 

Pokud jedete na vlně šílené transformace či hlubokých poznání, zážitků a událostí, zbystřit můžete i u jednodenních viróz, které nás taky (z)brzdí, abychom mohli poslouchat naše tělo, mysl i duši. Jak jinak než o samotě.

Vodnář přináší vítr a čerstvý vzduch do vztahů. Jde do všeho a vždycky. Kde jinde než ve vztazích se člověk učí. Sčítáme zranění a léčíme se po každém neúspěchu, abychom znovu mohli vyrazit do boje a dostali třeba zase přes čumák. A jednoho dne, když už všechno pochopíme a bude to náš poslední boj, s úsměvem na tváři, s radostí a důvěrou přijmeme fakt:  

Že za každým uzdravením stojí láska a její vibrace. A že my jsme tou vibrací, my jsme tou láskou. 

Země, Oheň, Voda i Vítr ví, že láska je krásnej cit. Milujme se. Když je láska, jde všechno. 

Sdílejte na sociálních sítích

Napsat komentář