Jsme v bouři citů a erupcí

Jsme v bouři geomagentické

Všimli jste si, že právě procházíme geomagnetickou bouří, z okna můžeme sledovat polární záři a když rozklikneme titulky na netu, pozorujeme sluneční erupce na Slunci. Tyhle události  hýbou celou planetou, námi i zvířaty. Jak?

Co se děje na slunci, děje se i v nás. Prožíváme. Těžkopádnost, erupce, únava, větší potřeba odpočinku, nebo větší potřeba energie se zvednout a jít něco dělat. Vše ve vlnách. 

Co na slunci, to na srdci. 

Pořád nějak interagujeme, se zemí, s měsícem, se sluncem, s planetami. Po věky, věků, od pradávna. Energie jsou hutné, proto ta těžkost. Prodíráme se doslova bouří ve vlnách slunečních erupcích. Vedro, zima, těžko, lehko. Střídá se to. Ale lehký to není. Co je to?

Všichni si všimnou, že se něco děje. Někdo si vezme prášek, někdo si lehne a ani se nehne. Nejste líní, jen reagujete. Vaše tělo vnímá, mozek to hodnotí. 

Pozor snový svět má teď sílu. Přináší nedořešené záležitosti, které chtějí happy end. My chceme happy end. A i když to tak nevypadá, happy end uvolňuje srdce i jiný orgány. Dává prostor a vyzývá k uzavření. A tomu tyhle erupce budou hodně pomáhat. 

A jak přichází ticho před bouří, přijde klid po bouři. Celý se to přeskládá a můžeme zase jít dál.

Sdílejte na sociálních sítích

Napsat komentář