Silové zvíře: Fénix

Kdo má silové zvíře Fénixe, ten se má. Toto zvíře klade na svého svěřence jednu jedinou podmínku, musíte být v souladu s kosmickým zákonem a věděním, jinak vám tento bájný pták zmizí.

Fénix učí, že každý skutek, má nějaké následky. Jako průvodce čistí a odvádí negativní energie, léčí rány. Ovšem opět s veškerým souladem s vesmírným zákonem. Nevazuje ani nezaplétá, tudíž nechává vaší duši úplně volnou

Většinou můžete tohoto bájného ptáka zahlédnout s ohnivou koulí, kterou když hodí, dějí se doslova zázraky. Všechno temné a destruktivní mizí, odlupují se vrstvy. Tato koule je tvořená sluneční energií a okamžitě zviditelní a zeslabí temné síly. Fénix také vládne větrem. Svých dechem, který čistí vzduch a sílu všech zlých myšlenek. Fénixovi slzy dokáží léčit i velmi hluboké a staré rány.

Jeho posláním je rovnováha, den i noc, světlo i tma, mužský i ženský princip. Jeho způsob léčení a pomoci je neuvěřitelný. Vládne věčnou obnovou vaší životní energie, čistí. Nezřídka se stává, že vás Fénix zaveze do své jeskyně, abyste se na chvíli stáhli do ústraní od všech, a tam se čistili ohněm Země a Slunce od všeho starého, co vám již neprospívá. Očista probíhá v souladu s vesmírným plánem vaší duše.

Sdílejte na sociálních sítích

Napsat komentář