Silové zvíře: Jaguár

Odvažte se skočit za jaguárem do spletité džungle. Následujte ho do starého chrámu, kde se může léčit vaše srdce. Jaguár vás zasvětí do starých kultur. Vybízí vás k tomu, abyste si vzpomněli na staré kněžstvo světa. Přijali šamanství a dovolili moudrosti srdce, aby vámi opět proudila.

Jaguár je silné šamanské zvíře, které vás vede k vnitřnímu hlasu, intuici, k tomu abyste to, co tušíte i cítili.

Po jeho boku vstoupíte do světa neomezených možností. Umožní vám putovat po tajných stezkách stromů a jít za svým poselstvím. Důvěřujte mu, je spojen s kosmem a hvězdným vedením. Zná tu správnou chvíli, kdy máte být zasvěceni, když máte být zasvěceni.

Když projdete jaguářím zasvěcením, můžete se stát šamanem, léčitelem, telepatem, který druhé vede bezpečně po stezkách džungle k moudrosti.

Jaguár je mimořádné znamení, protože se lidem téměř neukazuje. Přišel, aby vás vedl světem emocí, citů, zklamání a zranění. Nedá se ničím oklamat, protože se v džungli toho všeho vyzná.

Vede vás k předkům a k vašemu původu. Zná tajemství života a smrti. Spojuje vás s prastarým věděním, znalostí správné chvíle, moudrostí zaniklých indiánských kultur. Vede k bohatství duše a k pokladům ve vašem nitru, které nejsou z tohoto světa.

Jaguár přichází opravdu ve výjimečných chvílích. Pozor na toto zvíře, když na vás bude útočit. Může znamenat zneužívání moci, kontrolu, černou magii, tápání, svádění, matení, manipulaci, zbloudění, zbláznění.

Otevírám se tomu, co se skrze mne chce projevit.

Sdílejte na sociálních sítích

Napsat komentář