Silové zvíře: Kočka

Kočky mají „šestý smysl“, vnímají vše mezi nebem a zemí a jsou jasnozřivé. Dokáží vidět démony a duchy. Mají předtuchy a jednají v souladu s momentálně působící energií. Střeží domov a energii těch lidí, kteří s nimi dobře zachází. Stejně jako se samy čistí, udržují v čistotě i jejich pole a svůj domov i se svými oblíbenými lidmi. Svůj revír značkují a brání jej před vetřelci.

Jako sfinga chrání vstupní brány do jiných dimenzí, světů a časoprostorů. Z jejích očí můžete vyčíst bystrost a neustálou pozornost zachytit nadpozemsky rychlý pohyb. V uších má kočka antény, které používá v nadsmyslových oblastech, jsou jako radary, dokáží zachytit zvuky ze světů, které my nevidíme. Její tělo se dokáže pružně pohybovat mezi světy a dimenzemi a proto je kočka bezpečný průvodce ve všech realitách a časoprostorech. Meditace, sny, regresní terapie, pobyt ve tmě apod.

Pokud potkáte ve snu kočku, vyzývá vás, abyste začali bezvýhradně věřit svojí intuici a instinktům. Jako každá šelma vám také přináší sílu slunce.

Kočka může být aktivní ve dne, i v noci. Reaguje bezprostředně. Naslouchejte sami sobě, poznáte, kdy musíte být aktivní a kdy můžete polevit a odpočívat na teplém krbu. Kočka vám propůjčuje sílu jednat rychle a instinktivně, ukazuje vám jak zjistit a zneškodnit zloděje energie. Učí vás brát život jako hru a menší střety považovat za lekce školy života.

Kočka bývá nevypočitatelná a nezávislá, udržuje si tak svébytnost a svobodu. Umí se o sebe postarat, užívá si života a opatří si, co potřebuje. Může mazlit a tulit, ale stejně dobře prskat a bojovat. Řídí se jinými zákony, které nejsou z tohoto světa. Poučte se od ní, hlídejte si svou svobodu a udržujte si svou nezávislost. Být nezávislý znamená být svobodný.

V případě, že se majiteli kočky podaří navázat s ní důvěrný vztah, je kočka schopná najít a léčit nemocná místa svému majiteli. Lehne si na nemocné místo, přede, ohřívá ho svým teplem a bolest ustupuje. Ve vážných případech může kočka několik hodin setrvat na nemocném místě.

Kočka chrání a zaceluje biologického pole. Stejně jako s člověkem, to funguje i s místy. Kočky jsou schopny velice přesně určit geopatogenní zóny. Kočka vstřebává negativní energií. Většinou jí najdete na místě, kde se mohou nasytit negativní energií, tam, kde je nějaký problém.

Pokud každý den posloucháte předení kočky, které běží na frekvenci 4-16Hz, má to konstruktivní vliv na vaši imunitu. Vědci naznačují, že předení koček urychluje hojení ran, růst a posílení kostí. 

Šamanské práci propůjčuje kočka svému chráněnci moudrost, intuici, vnitřní vedení, jasnozřivost, schopnost jednání a vyššího porozumění věcem. Pomáhá čistit pole, vyhánět temné síly a budovat vitální energii.

Pokud na vás kočka ve snu útočí nebo cítíte, že není vaše. Může vás upozorňovat na černou magii, svádění a léčky. Přináší poselství ze světa duše, která by se neměla brát na lehkou váhu. Mohou oznamovat nešťastné zvraty, manipulaci a klam.

Sdílejte na sociálních sítích

Napsat komentář