Úplněk ve Vahách 25.3.2024

Úplněk ve Vahách 25.3.2024

25.března bude další úplněk, který současně vstoupí do zemského polostínu. Spodní část úplňku tak bude ztemnělá. Probíhat bude ve znameních Vah. Harmonie, spravedlnost, rovnováha. Těžký témata v systematickým chaosu. 

Uzavře a ukončí vzruchy ve vztazích, nastaví nová pravidla, udělá jarní úklid. Takže třídíme a probíráme starý krámy, hodí, nehodí. Někomu se hodí všechno. 

Říká se, že jaro je čas velkých rozhodnutí. Po zimě je každej generál a všichni jsou z toho jelen. 

Nastane vhodná doba zaměřit se na vztahy. Všechny vztahy. A vztahy jsou dřina, to ví každej. Ty nejtěžší výzvy v životě jsou totiž s našimi nejbližšími příbuznými. Na cizí si nedovolí.

Takže si uvědom ke komu všemu se vlastně vztahuješ, máma, táta, teta, pes. I tohle je vztah.

Nejen s tvým miláčkem, který tě právě naštval, protože přinesl špatnou značku tvýho oblíbenýho rostlinnýho mlíka. Stejně si ho dáš do kafe, ke kterýmu si zásadně musíš dát zákusek, protože jinak se “to” nedá. Tak kde je k sakru ten problém? A od teď to bude jiný, řekneš si. A ejhle, ono nebude. Dokud něco nezměníš, třeba to kafe, mlíko, zákusek? 

Něco je za tim, a když si sundáš virtuální brýle, možná na to přijdeš.  

Když jsme u těch vztahů. Ten nejdůležitější je vztah sama se sebou. Jo a nejseš sobec. Když se budeš mít ráda, vyhneš se všelijakým nemocem. Budeš v rovnováze. 

Tento úplněk všem nabízí šanci, aby si udělali pořádek v tom, co vnímají jako neuspořádané a chaotické. Úporně se snažíš navnímat, kterých částí tvýho života se slovo chaotické a neuspořádané může týkat. Do hlavy přichází klid, pusto, prázdno. Aha tak takový to je. 

Protože je úplněk a ten vždycky sílu má,  rituálně odevzdej všechny svazující pocity strachu, viny, povinnosti, výčitek. Neváhej a svlíkni si ten těžkej starej kabát a vrať ho tomu, kdo ti ho kdysi dal. Určitě zažiješ i váhovej úbytek. To se hodí. 

Účty se s úctou srovnají, nikdo nikomu nebude nic dlužen. 

Nesnaž se to řídit. Nesnaž se to mít pod kontrolou. Odkládej, vracej, ber si zpět. Buď v rovnováze.

Blíží se duben a bůh ví, kde budem. Užijte si úplněk.

Sdílejte na sociálních sítích

Napsat komentář