Šamanská cesta na BALI (25.8.-5.9. a 5.9.-16.9.)

Pojeďme spolu objevovat sebe na Bali,  na ostrov bohů, duchů a démonů.

Už pomalu balíte na Bali? Já už v duchu ano. Plavky,opalovací krém, nějaký saky paky, buben, bubínek, předměty síly, taky vykurovadla, chřestidla, obětiny místním bohům a další.

Bali mně dost zajímá. Balijský hinduismus se trochu liší od indického, ale uctívá též trojici Šiva, Brahna a Višnu. Dále uctívá bohyni smrti Durgu, bohyni moudrosti Sarawatí, boha Slunce a další..  Základem je víra, že vše na zemi je živé, všechno má svou duši a určitou moc.  Balijci běžně komunikují s duchy a magickými bytostmi.

Takže všechny akce s nádechem balijské kultury mají příslib  velké magické hloubky a duchovních výšin. Balijci věří, že celý ostrov obývají nadpřirozené bytosti. Tak na ně se těším nejvíc. Miluju nadpřirozeno.

Tentokrát se tam vydáme i my. Prozkoumat  tento ostrov bohů, duchů a démonů a všechny ostrovní rituály.

A co nás čeká?

Ráno začneme náš den malým rituálem a zasvětíme se do různých meditací.

Večer budeme hodně cestovat pomocí bubnu do jiných realit a našich niter. Poznávat sebe a léčit se, s velkou podporou tamních bytostí a duchů. Projdeme každý den jinou šamanskou meditací, budeme mít čas vstřebat a integrovat všechny léčivé vize a čas jim lépe rozumět.

Protože pracuji hodně v souladu s přírodou, bytostmi a energiemi, předem se nedá nic úplně naplánovat. Proto prosím berte toto na vědomí, že náš program se bude utvářet a plynout balijským způsobem. Jisté však je jedno, že každý dostane individuální péči a léčení.

TERMÍNY POBYTU

25.8.-5.9.2018 – 12dní; počet volných míst: 6

5.9.-16.9.2018 – 12dní; počet volných míst: 6

CENA

Tím, že neplánujeme s cestovkou, si zakoupíte zvlášť šamanské meditace a léčení + ubytování a zvlášť letenku, na místě fakultativně výlety.

– šamanské meditace a léčení + ubytování v luxusní vile na 11 nocí 22-26 tisíc Kč (v závislosti na termínu a pokoji):

cena za osobu ve dvoulůžkovém pokoji s manželskou postelí v přízemí vily 22 tisíc (5.9.-16.9.) – 23 tisíc Kč (25.8.-5.9.)

cena za osobu ve dvoulůžkovém pokoji s manželskou postelí v patře vily 25 tisíc (5.9.-16.9.) – 26 tisíc Kč (25.8.-5.9.)

vč. snídaně, po celý den zdarma pitná voda, káva a čaj – viz níže

– zpáteční letenka cca 15-20 tisíc Kč

Kurz zahrnuje 8 dní 2xdenně šamanské meditace. V den příletu a odletu nemeditujeme, v průběhu pobytu si dáme 2 dny bez meditací určené k hlubšímu poznávání ostrova/odpočinku. Rezervace je podmíněna uhrazením nevratné zálohy ve výši 10 000 Kč (bezplatné storno rezervace je možné pouze v případě nalezení náhradníka).

Vaše balijské dobrodružství si můžete přizpůsobit plně svým potřebám. Můžete přiletět dříve či odletět později a čas navíc využít k objevování ostrova či pasivnímu odpočinku. Můžete i zůstat na oba termíny. Vše je na Vás.

Jógový kurz na Bali s námi je svobodnou variantou v bezpečí českého prostředí. Můžete se nechat aktuálním laděním a zároveň si můžete nechat poradit kam zajít na jídlo, procházku, jógu, nechat si zařídit výlet, masáž, workshop přípravy typické balijské večeře či pronájem motorky nebo třeba i mikrobusu.

Pojeďme se spolu napojit na přírodu, bytosti a energii Bali.

Pojeďme se spolu napojit na sebe samé.

Odkaz na potřebné další informace: http://bindu-yoga.cz/cs/samanska-cesta-bali/

 

Sdílejte na sociálních sítích

Napsat komentář