Propojení_šamanský retreat s tancem a yin jógou v Jeseníkách (9.8.-12.8.2018)

Šamanský jógovo-taneční retreat “Propojení” na chalupě Rabštejn.

Propojení jógy, tance, šamanských cest, genia locci a síly hudebních nástrojů v panenské přírodě CHKO Jeseníky.

Šamanským léčením provází Elizabeth Farooqui. Jógou a tancem Kristy Korecová

Šamanismus je jedna z nejstarších metod léčení a získávání odpovědí z krajin vnitřního světa.
Vibrace bubnu uvolňují staženou mysl, otevírá brány do vnímání srdce, rozpouští zárodky tenzí a strachů, reakcí na bázi limitujících emocí…
Funguje na emocionální úrovni, vyrovnává mozkové hemisféry, propojuje nás se sebou samými, přírodou, živly a se spirituálními průvodci.

Šamanské léčení 90 min denně.
Při vnímání zvuku bubnů, 180 rychlých úderů za minutu, se nám otevírá možnost vnořit se hlouběji do meditace, kde se zastavuje naše každodenní analytická mysl. Rytmické bubnování navozuje stav těsně před spánkem, čili pásmo vln théta EEG, a toto pásmo je považováno za nejúčinnější na provedení skrze bránu do rozlehlé země uvnitř nás. Rytmická stimulace pozitivně ovlivňuje elektrickou aktivitu v oblastech mozku, která vede do hlubokého uvolnění. Jde o účinnou formu velmi léčivé meditace.

Za pomocí bubnu budeme cestovat do jiných realit a našich vnitřních světů. Poznávat sebe a léčit se, s velkou podporou genia loci a tamních bytostí a duchů. Každý den přejdeme jinou šamanskou meditací, budeme mít dostatek času a prostoru vstřebat a integrovat všechny léčivé vize a lépe jim porozumět.

 

Živlový tanec s Kristy, k aktivaci a uvolnění naší dávné esenciální moudrosti z archivu buněk.

Ranní a večerní jógové plynutí a živlový tanec na téma Propojení je pozvánkou k hlubšímu niternímu setkání, i v rámci společného kruhu.
Ranní a večerní 90. minutové bytí a jógové spočinutí nás krásně uvedou do hlubšího kontaktu se sebou samými a zároveň do sdílené interakce v rámci kruhu, která posílí pocity vzájemnosti a sounáležitosti, což by lék na oddělenost a izolaci.

Abychom sestoupili z pobytu v hlavě, propojíme se dostatečně s naším tělem prostřednictvím zážitku z informací esence vůní aromaterapeutických olejů a hudebních nástrojů (didgeridoo, tibetské mísy, Koshi, kalimba, šamanský buben), pohybu a dechu.

Pohlcenost v strategiích nebo spekulacích mysli v nekonečném proudu linearity a cyklických myšlenek, se pohybovou terapií pokusíme rozvolnit tak, aby se naše koncentrace a přítomnost vnímání rozplynula rovnoměrně po celém těle.

Dovolíme tělu a hlasu více se projevit, vytřást brnění a naťukat zatvrdlé skořápky sebe-sabotujících přesvědčení a studu Projevit sebe.
Uvědomíme si pak lépe, jak se cítíme ve vlastním těle a co se v nás odehrává, co emoce chtějí sdělit.
Pozveme vás k vystoupení z transu zautomatizovaných myšlenkových pochodů a uvelebíme se ve stavu, kde se procítíme být opravdu naživu.

V Propojení napomáháme nejen sobě, ale i většímu celku, který přesahuje náš „mikrosvět problémů“ a rozvětvuje vnímání tak, že nás přemostí k prohloubeným vjemům velkoleposti života.

Praktické informace:

CENA: 2400 Kč (v ceně není zahrnuto ubytování ani strava, platí se na místě).
Ubytování ve vícelůžkových pokojích je cena na 3 noci bez stravy 1050/osoba.
Ubytování ve vícelůžkových pokojích je cena na 3 noci se snídaní 1200/osoba.
Ubytování ve vícelůžkových pokojích je cena na 3 noci s plnou penzí 1960/osoba. Je možné objednat stravu vegetariánskou i veganskou.

REZERVACE: do zpráv na fb, nebo na bindu@bindu-yoga.cz.
Rezervace je platná při uhrazení zálohy ve výši 1000 Kč. Tato záloha je nevratná.

Co s sebou?

Podložku (v případě, že nemáte, zapůjčíme), lehkou deku na přikrytí, šátek přes oči, tužka, zápisník – šamanské cesty je dobré si zapisovat.

Sdílejte na sociálních sítích
Publikováno v Akce

Napsat komentář