Co je stagnace a proč je důležitá

Když nastane nerovnováha, přichází stagnace. Je to pro to, aby tolik potřebná rovnováha mohla opět přijít a vyrovnat světy, vyrovnat nás, vyrovnat tmu a světlo, vyrovnat tělo a duši. Stagnace přichází, když jsme v nerovnováze. Něco je špatně. Stagnace není zlá, ona je pouze přísná. Tělo pokud není v souladu s duší, onemocní. Hojnost, pokud není v harmonii s dobrým úmyslem, skončí. Duchovno, pokud není čisté a ve světle, zanikne.

Číslo 69 je znakem rovnováhy. Rovnováhy mezi světy. Rovnováhy mezi materiálnem a duchovnem. Rovnováhy mezi temnotou a světlem. Rovnováhy mezi tělem a duší. Rovnováhy mezi odpočinkem a aktivitou, rovnováhy mezi snažením se a nechávat se dít.

A protože v rámci nás přesahujícího vesmíru všechno probíhá v rovnováze, stagnace je vlastně milosrdná. Příchází, když jí nechcete, ale potřebujete. Odchází, když jí už nepotřebujete, ale jste nakonec velmi rádi, že přišla. Zastaví všechno a všechny, kteří v rovnováze nejsou, poskytne čas na vyrovnání a pak pomalu odkráčí. Kámen nezůstane na kameni.Jsme silnější, jasnější, v harmonii a v rovnováze. Už víme, proč se dělo tohle a tamto, víme, co už dělat nemáme a víme přesně, co určitě dělat máme. A pravděpodobně i víme, jak na to.

Sdílejte na sociálních sítích

Napsat komentář