Úplněk v Beranu 29.9.2023

V září září úplněk. Svítí a je vidět úplně všude. Úplněk v Beranu. 29.9.2023 v 11:57 dopoledne. Na scéně se objevil Beran s měsícem v úplňku v zádech. Ohnivý znamení v nás zapálí touhu, udělat změnu, dát věcem průchod.

 Beran je zvíře plné ohně, temperamentu a síly. Je znamením tvořivosti a nových začátků. Jde si za svým. po svým. Důvěřujte beranímu kožichu protkaném něhou jeho bílé hebké vlny, že důležité změny začínají správným rozhodnutím, ve správný čas. Překotná rozhodnutí, většinou nevyjdou. 

Komu se zdá, že má se svým životem něco udělat, tak se mu to nejspíš nezdá. 

Co se děje, co se řeší, co se šušká. 

Na pozadí jede všechno nějak okrajově. Všechno nějak běží, proč do toho šťourat? Okrajově válka na Ukrajině, mezi řečí něco jako Covid, nebo co to teď vlastně je. Na pozadí nejsou léky, ani peníze na ně. 

Polský potraviny jsou the best forever. Úplně okrajově nález mimozemských těl v Mexiku. 

Počasí krásný, slunce akorát tak na růžový brýle. Nikdo se nepozastavuje, nikdo nezkoumá. Přehlížíme, někdy vytěsňujeme, děláme si názory podle názorů na sítích, podcastů, videí, které mohou zabírat náš fyzický i emoční prostor. 

Naučili jsme se natírat černou na růžovo. Poctivě natíráme naše vztahy, práci, události,, sami sebe. 

Úplněk v Beranu nás bude hnát do autentických fascinujících emocí. Nejde o žádnou prkotinu. Týká se to tak dokonale zmatečného jevu, jakým pocity skutečně jsou. Budou se dát krájet, někdy radikálním řezem. Růžové nátěry mohou padat, nejsme v přece Barbie světě. Přiznat si, že je něco špatně, je prvním krokem ke správnému rozhodnutí, něco s tím pocitem udělat. 

Kdo se chce smát, se směje, kdo chce plakat, pláče, kdo chce něco říct, tak to řekne. Kdo chce udělat první krok, tak ho udělá. Kdo potřebuje někoho oslovit, osloví. Všechno má jednoduchá řešení. Protože být autentický je vlastně o dost jednodušší. 

Pikantní. Fascinující, fantastické nebo dokonce zmatek? Všechno je možný. 

Dávat si v tento čas pozor na hlavu, zuby a jazyk.tepny, příčně pruhované svaly, žlučník. 

Á propos, jen tak okrajově, kdesi ve vzdáleném vesmíru stále probíhají Hvězdné války. 

Sdílejte na sociálních sítích

Napsat komentář